Junior riding experience events

23 Feb 2017

MOTORbeurs Utrecht 2017

Het eerste evenement van 2017 staat weer op de kalender en wel van donderdag 23 t/m zondag 26 februari 2017 op de MOTORbeurs Utrecht. Deelname voor de kinderen is gratis. Je moet wel een kaartje voor de beurs kopen om binnen te komen.

 


wat je hier allemaal kan doen?

MOTORbeurs Utrecht 2017 zal weer vol met spectaculaire en leuke activiteiten zitten en wordt een spektakel om nooit te vergeten. Net als voorgaande jaren barst de Jaarbeurs uit zijn voegen van de actie.

 

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de allergaafste activiteiten op touw te zetten. Een aantal zijn al bekend, maar wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal te vinden is op de beurs, houd dan de Facebookpagina van de MOTORbeurs goed in gaten. Meld je ook aan voor het event op Facebook!Junior Riding Experience

Achterop bij papa of mama is leuk, maar natuurlijk is niks zo gaaf als zelf mogen motorrijden! Hiervoor hebben we op de MOTORbeurs de Junior Riding Experience, voor alle kinderen tussen 5 en 15 jaar. Alles is geregeld en het rijden is gratis. Je krijgt zelfs een volledige crossoutfit aan. Onmisbaar in elke opvoeding! Locatie: Stuntterrein (buitenterrein).

 

www.motorbeursutrecht.nl