Junior riding experience events

22 Feb 2018

MOTORbeurs Utrecht 2018

Het eerste evenement van 2018 staat weer op de kalender en wel van donderdag 22 t/m zondag 25 februari 2018 op de MOTORbeurs Utrecht. Deelname voor de kinderen is gratis. Je moet wel een kaartje voor de beurs kopen om binnen te komen.

 


wat je hier allemaal kan doen?

MOTORbeurs Utrecht 2018 zal weer vol met spectaculaire en leuke activiteiten zitten en wordt een spektakel om nooit te vergeten. Net als voorgaande jaren barst de Jaarbeurs uit zijn voegen van de actie.

 

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de allergaafste activiteiten op touw te zetten. Een aantal zijn al bekend, maar wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal te vinden is op de beurs, houd dan de Facebookpagina van de MOTORbeurs goed in gaten. Meld je ook aan voor het event op Facebook!Junior Riding Experience

Achterop bij papa of mama is leuk, maar natuurlijk is niks zo gaaf als zelf mogen motorrijden! Hiervoor hebben we op de MOTORbeurs de Junior Riding Experience, voor alle kinderen tussen 5 en 15 jaar. Alles is geregeld en het rijden is gratis. Je krijgt zelfs een volledige crossoutfit aan. Onmisbaar in elke opvoeding! Locatie: Stuntterrein (buitenterrein).

 

www.motorbeursutrecht.nl